Myynnissä

  


Käytetyt ja luotettavat tietokoneemme ovat meillä täysin läpikäyty, testattu ja asennettu aito Suomenkielinen Windows käyttöjärjestelmä käyttövalmiiksi avaimet käteen periaatteella !! Kytke vain virta ja kone on heti käytettävissä! Käytetyillä yrityskäytössä olleilla koneilla vuoden takuu!! Myymme myös uusia tietokoneita. Uudet tietokoneet myydään ja luovutetaan käyttövalmiiksi asennettuina.

Todella laadukkaita, siistikuntoisia yrityskannettavia sekä pöytäkoneita yksityiseen, opiskelu ja yrityskäyttöön. Windows 10 käyttöjärjestelmällä tai erikseen tilattuna Windows 7 järjestelmällä. Hinnat alkaen 169€. Yrityskäytössä olleet koneet ovat kestävyydeltään, laadultaan ja luotettavuudeltaan ylivertaisia "markettikoneisiin" verrattuna!! Koneisiin ei ole asennettu valmistajien ylimääräisiä konetta hidastavia ohjelmia. Kaikilla leasing käytöstä poistetuilla on myös *12kk takuu ja useassa myytävässämme kannettavassa on nopea SSD kovalevy. Koneet ovat TODELLA nopeita, tule, hämmästy ja totea itse! Suurin osa laitteista on nähtävillä liikkeessämme. Myyntiin tulee myös välillä käytettyjä "markettikoneita", hinnat alk. 80€.

Halutessasi valitsemasi tietokone voidaan tuoda kotiisi!

Voit ostaa meiltä uuden tietokoneen tai tuoda muualta ostamasi kone, asennamme sen käyttövalmiiksi ja siirrämme tarvittaessa tiedostosi vanhasta koneesta uuteen.

Eri hintaisia ja tehoisia uusia tietokoneita hankitaan tai rakennetaan tarpeen mukaan.

Tietokoneissamme on myös osamaksu mahdollisuus.

Rahoitus alk. 7€/kk (36kk)

 myynti@tietokonehuoltoja.fi


 * Takuu 12 kk (ei koske akkua, ohjelmistoja tai käyttäjän itse aiheuttamia vaurioita)

takuuehdot, rajoitettu takuu ei koske ohjelmien, datan tai siirrettävien tallennusvälineiden vahingoittumista tai menettämistä. Varmuuskopiointi on ostajan vastuulla.