Todella suosittu ja huippulaadukas kannettava esim. opiskelijalle, 12kk Takuu!
Hinta 570.00€ (hinta sis. alv 24%), tai osamaksulla alk. 21€/kk

Koneen ominaisuudet

Malli: Lenovo ThinkPad T450s
Näyttö: 14”
Resoluutio: 1920 x 1080 Full HD IPS näyttö
Muisti: 8GB DDR3L
Kiintolevy: 256 GB SSD
Prosessori: Intel® Core i5-5300U 2.30 GHz(max Turbo 2.90GHz)
Näytönohjain: Intel HD Graphics
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Professional

Takuu 12kk

Kannettava on asennettu meillä käyttövalmiiksi. Soveltuu erinomaisesti myös opiskelijoille ja lukiolaisille, ylioppilaskoe yhteensopiva. Koneeseen ei ole asennettu tietokonetta hidastavia valmistajien ylimääräisiä ohjelmia.

Nauti ThinkPad T -sarjan suorituskyvystä ja kestävyydestä. Ylivoimainen muotoilu ja rakenne sekä roiskesuojattu näppäimistö, poikkeukselliset turvallisuusominaisuudet ja vahva suorituskyky tekevät näistä kannettavista erinomaisen vaihtoehdon.

Legendaarinen täysikokoinen ja roiskeenkestävä ThinkPadin ergonominen näppäimistö on kuuluisa täydestä näppäinsarjastaan, upeasta tunnustaan sekä TrackPoint® osoitinlaitteestaan. Ja se on optimoitu Windows 8:aa ja myöhempiä versioita varten kätevillä multimedia-painikkeilla, LED-tilailmaisimilla, toimintolukitusasetuksilla ja mahdollisuudella päästä käyttämään sovelluksia välittömästi. Lisäksi tulevan sukupolven napsautuslevy on suuri ja sisältää painikkeet, mikä täyttää kaikkien käyttäjien tarpeet.

Valinnainen taustavalo tekee työnteon vaivattomaksi myös huonosti valaistuissa ympäristöissä.
Määritä T450s-kannettavasi FHD LCD -näytöllä (1 920 x 1 080 resoluutio), jossa IPS-tekniikka (In-Plane Switching), ja nauti huippuluokan visuaalisesta kokemuksesta. IPS-tekniikan ansiosta värit näkyvät kirkkaina ja katselukulma on lähes 180 astetta. Lisää kosketuspaneeli ja selaaminen sujuu paremmin ja vasteaika on moitteeton.

Testattu sotilastason määrityksillä
Sotilastason testaus vahvistaa tämän kannettavan lujatekoisuuden, kestävyyden ja laadun testaamalla niitä 11 parametrilla: korkea paine, kosteus, tärinä, korkea lämpötila, lämpötilashokki, matala paine (n. 4 572 m), matala lämpötila, auringon säteily, sienikasvusto, suolainen sumu ja pöly.