Uusi multimediakannettava 15,6”, 12kk Takuu!
Hinta 430.00€ (hinta sis. alv 24%), tai osamaksulla alk. 16€/kk

Koneen ominaisuudet

Malli: Asus M509
Näyttö: 15,6”
Resoluutio: 1366 x 768
Muisti: 4GB DDR4
Kiintolevy: 128GB SSD
Prosessori: AMD A4-9125 @ 2.60GHz
Näytönohjain: AMD Radeon Graphics
Käyttöjärjestelmä: Windows 10

Takuu 12kk

Kannettava on asennettu meillä käyttövalmiiksi. Soveltuu hyvin kotiin, opiskeluun tai toimistolle. Koneeseen ei ole asennettu tietokonetta hidastavia valmistajien ylimääräisiä ohjelmia.

ASUS M509 on tyylikäs ja tehokas 15,6" multimediakannettava, joka on varustettu erinomaisella suorituskyvyllä ja huippuohuella, useimmiten vain kalliimmista kannettavista tietokoneista tutulla muotoilulla. Ainoastaan 1,9kg painollaan se on erinomainen reissukumppani vaikkapa opiskeluun tai liikkuvaan työhön. Miltei reunattoman näytön mahdollistavan ASUS NanoEdge -tekniikan ansiosta laitteen jalanjälki on huomattavasti kompaktimpi kuin perinteisten 15,6" kannettavien, joten se kulkee huomaamatta mukanasi pidemmilläkin reissuilla! 82,5% näyttö-runkosuhdanteensa ansiosta näyttö tarjoaa runsaasti työskentelytilaa kompaktista koostaan huolimatta. Käyttömukavuutta lisää täysimittainen numeronäppäimistö. ASUS M509 on myös aikaa ja kulutusta kestävä, sillä sen näyttöä ympäröivät kehykset on vahvistettu metallisilla tukivarsilla, jotka suojaavat näyttöä iskuilta. Lisäksi näppäimistön alla kulkee tukirauta, joka estää edukkaista kannettavista tutun näppäimistön ”taipuilun” vaikkapa kirjoittaessa.

ASUS M509 on varustettu, tehokkaalla ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen tarjoavalla AMD A4-9125–tuplaydinsuorittimella sekä 4 Gt DDR4 -keskusmuistilla. ASUS M509:n tallennustilana toimii erittäin nopea 128GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD –kiintolevy. 802.11ac-standardin (WiFi 5) langattomat yhteydet tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn myös verkossa ja pikaladattava akku (60% varaustaso 49 minuutissa) takaa käyttömukavuuden myös tien päällä. ASUS SuperBattery -tekniikka tarjoaa jopa kolminkertaisen käyttöiän tavallisiin litiumioniakkujärjestelmiin verrattuna. ASUS SuperBattery -järjestelmässä korkealaatuista akkua täydentää uusi ASUS Battery Health Charging -lataustekniikka, joka hidastaa akun turpoamista. Tämä auttaa pidentämään akun käyttöikää.

Huippunopea USB 3.2 -liitäntä sekä uuden sukupolven USB 3.2 Type-C -liitäntä mahdollistavat tinkimättömän tiedonsiirtonopeuden sekä ennennäkemättömän nopean mobiililaitteiden latauksen. ASUS IceCool -tekniikka hyödyntää älykästä tuuletinhallintaa, ohuita lämpöputkia ja nerokasta rakennetta, joiden muodostama tehokas jäähdytysjärjestelmä pitää kämmentuen pinnan keskilämpötilan alle 36 celsiusasteessa – kehonlämpöä alhaisempana. Tämä mahdollistaa hyvän jäähdytystehon ja parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.