Hinnat

Useat työt ovat räätälöity valmiiksi kiinteähintaisiksi toimipisteessä, muissa tapauksissa arvioidaan työnkesto ja annetaan kiinteähintainen kustannusarvio tai käytetään tuntiveloitusta. Laajemmissa palvelukokonaisuuksissa räätälöity hinnasto.

Koti tai Yrityskäynti

Koti ja yrityskäynnin veloitus on 65€/h(minimiveloitus 1h). Kilometrikorvaus(0,62€/km). Kotikäynnin ja koneiden noutojen kilometrikorvaus määräytyy sen mukaan missä satumme sillä hetkellä kulkemaan. Kannattaa soittaa ja sopia aika, jolloin kilometrikorvausta ei välttämättä tule lainkaan!  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Muistathan kotitalousvähennyksen !! ATK-tuesta ja huoltotyöstä on mahdollista saada verovähennystä. Voit vähentää 50% maksamastasi työn hinnasta verotuksessa. Vähennystä ei saa tarvikkeista tai matkakuluista. Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa henkilöltä vuodessa, ja sen voi saada vain työn osuudesta. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä.

Maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Visa/Mastercard Debit ja Credit, Visa Electron, Svea Osamaksu. Laskutus yritysasiakkaille. Minimiveloitus on 1h koti/yrityskäynneissä.

Palvelualueet

Sastamala, Huittinen, Punkalaidun, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kyröskoski, Kiikoinen, Lavia, Kokemäki, Köyliö, Säkylä, Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi