Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Huoltopalveluitamme ovat mm.

Tietokoneiden käyttöjärjestelmien ja ohjelmien asennukset

Kannettavien korjaukset. Myös emolevyjen ja näyttöjen vaihdot

Ongelmien ja vianselvitykset

Lisälaitteiden asennukset

Virus-ja haittaohjelmien poistot

Tiedonpelastaminen kiintolevyiltä levyrikon tai käyttäjän vahingosta johtuneen tiedon katoamisen takia.

Kustannusarviot vakuutusyhtiöille

Tietokoneiden viallisen komponentin etsintä ja koneiden fyysinen huolto

Matkapuhelinten ja tablettien uudelleenasennukset sekä ohjelmistolliset huollot

Hoidamme käytöstä poistettujen atk-laitteistojen kierrätyksen puolestasi. Voimme myös noutaa tarvittaessa laitteet toimitiloistasi. Tietojen tuhoaminen käytöstä poistetuista laitteista on ensiarvoisen tärkeää tietoturvan takia. Tuhoamme tiedot pysyvästi tiedontallennusvälineistä. Ennen kierrätystä voimme pientä korvausta vastaan pelastaa tietokoneelta vanhat tiedot esimerkiksi ulkoiselle tallennusmedialle(kovalevy, muistitikku tms.). Jos epäilet että tietokoneesi on huollettavissa, voimme tehdä huollolle ilmaisen kustannusarvion. Vaihdamme ja päivitämme tai uudelleen asennamme nykyisen käyttöjärjestelmäsi uuteen hetkessä ja edullisesti, yleensä vuorokauden sisään. Huollamme ja päivitämme sekä korjaamme kaikenmerkkisiä ja mallisia pöytätietokoneita ja kannettavia tietokoneita. Vikatilanteissa nopea apu, soitto tai käynti ja avun saatte nopeasti ja edullisesti! Voimme tulla kotiisi tai yritykseenne suorittamaan pienemmät huoltotyöt tai noutaa koneen kotoasi tai yrityksestänne ja palauttaa toimivana takaisin. Suuremmat huoltotoimenpiteet tehdään toimipisteessä.

Toiminta-alueena on koko Sastamalan alue kaikkina viikonpäivinä heti aamusta ilta myöhään. Tietokoneiden noudot myös muualta lähikunnista tarpeen mukaan sopimalla. Tietokonehuolto palvelee asiakkaitaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Autamme sinua kaikissa tietoteknisissä ongelmissa. Meiltä saat avun yleensä samana päivänä! Ota yhteyttä, niin keskustellaan ongelmastasi. Laitehankinnoissa kannattaa kysellä hankinta ja asennuspalvelua eli avaimet käteen palvelua.

Kaikki tietokonepalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille edullisesti ja nopeasti !!

PALVELUALUEET mm:

Sastamala, Hämeenkyrö, Kyröskoski, Ikaalinen, Huittinen, Punkalaidun, Kiikoinen, Lavia, Kokemäki, Köyliö, Säkylä, Tampere, Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi jne.